Direktlänk till inlägg 18 mars 2015
Curryquorn 3 port
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
200 g creme fraiche
2 tsk curry
300 g quornbitar
Stek löken, blanda med curryn och slå över creme fraichen. Pressa ner vitlök och rör ner frysta quornbitar. Låt stå och småputtra tills quornen blivit varma. Servera med ris, russin, hackad banan, kokos och mango chutney.
Det äter vi idag!
Grönsakssoppa 4 port 2 broccoliknyten 1 litet blomkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 bit purjolök 2 morötter 4 selleristänger en bit riven vitkål 2 grönsaksbuljongtärningar vatten 1 pkt matlagningsgrädde salt, peppar, ...
Happ. Influensa + vänner med vin + helg = resans första bakslag. Senaste vikten: 75,5 kg Dagens vikt: 75,9 kg. +0,4 kg Så mycket för den feelingen. Inte lättare att hantera när jag fortfarande ligger febrig och hostig utan minsta ork a...
Tänkte berätta att varje morgon äter jag densamma frukosten. 2 stekta ägg i flytande smör, en 150g burk sockerfri/fettsnål kvarg helst med vanilj- eller passion och persikasmak. Så dricker jag ett stort glas vatten (ibland en kopp te) och en flas...
Fiskpinnar och remouladsås 4 port 4 pangasiusfiléer 120 g panko 1 ägg olivolja Salta fiskfiléerna, pensla med ägg och vänd i pankoströbröd. Hetta upp rikligt med olja och stek filéerna i oljan på hög värme tills de fått färg. Rör ih...
Det är ändå lite lättare med bonusbarnet hemma. Jag har vänt på det från problematiskt till ett gyllene tillfälle att få båda igång. Idag en och en halv timme på badhuset, tätt följt av utflyktslunch. Igår gick vi i närmare två timmar och rastade hun...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|